Усмивките на Арт Ваканция на Витоша 2019г.

music

Лятото не би било същото, ако няма Арт Ваканция на Витоша. Затова за пета поредна година тя се проведе в Детски Екостационар „Бели Брези“.

Този път проектът на Сдружение за изкуство и култура „Мюзик Плей“ се разгърна в пет седмици като представи на децата очарованието на музиката, изобразителното изкуство, киното, кукления театър и фотографията. Началото ѝ беше на 1 юли 2019г., а датата не е случайна, защото това е рождения ден на Сдружението.painting

sdr_soft

За бъдещите артисти се погрижиха подбран екип от професионалисти: музикантите Марта Ляскова, Кирил Павлов, Ирина Първанова, Юлия Василева, Николай Гетов, художниците Атанаска и Александър Костови от Галерия „Факири“, актьорите Александър Алексиев и Радина Думанян, кукловодите Ана-Мария Лалова и Стоян Дойчев, сценографа Мирела Василева, фотографа Ники Стойков и журналиста Фани Бърварова.cinema

rpt_soft

След много усмивки, забавления и творения всяко дете получи Диплом за завършен курс в съответната специалност и беше част от Музикалния концерт и Театралното представление, а през есента ще бъдат поканени на Арт-изложба, Кино премиера и Фотоизложба.

Арт Ваканция на Витоша 2019г. се осъществи с подкрепата на „Застрахователно дружество Евроинс” АД, Здравословен и любезното домакинство на Детски Екостационар „Бели Брези“ към Природен парк „Витоша“.

Вашият коментар