Майсторски клас по музика: 18.07. – 22.07.

art-vacation-2022-music

Тази година седмица Музика отново ще бъде във формата на Майсторски клас. Всички деца с предишен опит в музиката и инструменти като арфа, пиано, китара, барабани, ксилофон и цигулка са поканени да направят заедно с нас една симфонична приказка. Ще добавим и допълнителни знания за ритъма, нотите, известни композитори и ще пеем! В компанията на нови и стари приятели, ще си направим отново цял оркестър и ще изнесем концерт за всички родители в петък на 22ти юли 2022г.


Подходяща възраст: 7-16 години
Брой места: 20


ПРЕПОДАВАТЕЛИ


art-vacation-music-martaМарта Ляскова: цигулка

Марта е учител по цигулка и основен вдъхновител на Мюзик Плей. Тя е от Пловдив и е завършила Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ пак там. Придобива бакалавърска степен по “Инструментално изкуство” – цигулка, както и магистърска степен по цигулка в класа на проф. Недялчо Тодоров в „Академия за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство” – Пловдив. Изнасяла е редица концерти и рецитали, спечелила е специална награда за изпълнение на френска камерна музика от Международния конкурс “Музиката и земята” в София. Участвала е и в много майсторски класове.

 

art-vacation-music-irinaИрина Първанова: арфа и пиано

Ирина е нестандартен музикант, защото е едновременно пленително артистична, музикална и нестандартна актриса. Започва да свири на пиано от съвсем малка, а по-късно и на арфа. Средното си образование завършва в Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” гр.София. Едновременно придобива  бакалавърска степен в Национална Музикална Акдемия “Проф. Панчо Владигеров” със специалност арфа при проф. Марина Христова и актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” при проф. Снежина Танковска.
Пъстротата от събития в нейния живот я отвеждат на различни места, но винаги най-трайно се оказва привличането на сцената. Професионално се занимава с актьорска дейност в Сатиричен театър “Алеко Константинов “, гост-арфист със Симфонията Видин, Шуменска филхармония, Варненска опера и Софийска филхармония. Също така е и автор на музикални проекти свързани с камерна музика и театър.

cof

Юлия Василева: пиано

Юлия е специалист в работата с деца от ранна и ученическа възраст както по общоприетите учебни програми, така и по индивидуални програми за музикално възпитание и творчество. Тя завършва НМУ „Добрин Петков“ в гр. Пловдив с теоритичен профил, специалност пиано и се дипломира като Магистър в “АМТИИ“ – гр. Пловдив със специалност “Музикална педагогика”.
Житейският й път я отвежда в Бразилия, където работи като учител по пиано, музикална теория и солфеж. Тя е корепетитор на вокални и хорови състави, инструментални и вокални изпълнители на частна практика и пианист на професионалния хор към театъра на Амазония в град Манаус.
В момента Юлия е корепетитор в Национално училище за танцово изкуство и преподавател по пиано и солфеж в Мюзик Плей от самото начало на школата.


22.07.2022г.  от 17:00ч.  в Детски Екостационар „Бели брези“ – Концерт на децата от Арт Ваканция на Витоша


СТЪПКИ ЗА ЗАПИСВАНЕ


    1. Посочете два от изброените музикални инструменти.
    2. На нашия мейл info@musicplay.eu изпратете информация, съдържаща име, години на детето и двата избрани инструмента, за да запазите Вашето място.
    3. Ще получите мейл с потвърждение и следващите стъпки.

Вижте програмата за останалите седмици от Арт Ваканция на Витоша:   

  • Фотография и видео: 04.07. – 08.07.
  • Рисуване и приложни изкуства: 11.07. – 15.07.
  • Лаборатория Театър: 25.07. – 29.07.

Очакваме Ви!

Вашият коментар