Сдружение за изкуство и култура “Мюзик Плей”

Logo-Music-play-Pink-gradient

Скъпи приятели,

Вече няколко години усърдно работим, за да създадем музикална среда, в която нашите ученици да развиват талантите си в подкрепа и спокойствие, и в която с любов да предаваме своите знания и умения. Това за нас е каузата, на която сме се посветили, и за която не спираме да търсим най-подходящия начин на развитие. Желаем да помагаме на обществото и хората около нас да изграждат отношение към изкуството.

След дълго търсене, намерихме най-подходящата форма за нашата дейност, която ще ни отвори нови врати и възможности.

Щастливи сме да съобщим, че от 1.12.2018г. Мюзик Плей България се превръща в СДРУЖЕНИЕ ЗА ИЗКУСТВО И КУЛТУРА „МЮЗИК ПЛЕЙ“ – сдружение за осъществяване дейност в обществена полза със следните основни цели:

  • Създаване и поддържане на висока културна среда;
  • Провеждане на обучения по музика, кино, фотография, рисуване и приложни изкуства;
  • Популяризиране на музикалната култура и изпълнението на музикални инструменти,
  • Провеждане на обучителни курсове и повишаване квалификацията на населението по изпълнение на музикални инструменти;
  • Организиране и провеждане на музикални ателиета;
  • Организиране и оказване на съдействие при организирането на срещи, семинари и конференции по темите на музикалното изкуство;

Какво значи това?

Преобразуването ни в организация в обществена полза ще ни даде по-голяма възможност заедно с нашите приятели и партньори да популяризираме таланти, да развиваме музикални умения и да сбъдваме повече мечти. Ще имаме шанса да се включваме в повече проекти с обществено полезна дейност и да разгърнем възможностите за постигането на мисията на Мюзик Плей – популяризирането на музиката и различните видове изкуства. Искаме да сме по – полезни , по–разпознаваеми и още по – активни в обществото.

Участието във всички проекти на Сдружение за изкуство и култура “Мюзик Плей” ще става чрез така наречените дарения, които ще бъдат разпределяни изцяло за развитието на съответния проект. Това ще включва нови музикални инструменти, тяхната поддръжка, заплата на преподавателите, участия в концерти и всичко, което е нужно за неговия успех.

В тази връзка ще Ви помолим, когато правите превод по банковата сметка на Сдружението в основание да е изписано Дарение и Името на ученика.

СДРУЖЕНИЕ ЗА ИЗКУСТВО И КУЛТУРА МЮЗИК ПЛЕЙ
IBAN: BG94FINV91501217250367
BIC: FINVBGSF
Първа инвестиционна банка АД

При внасяне на дарение на място в нашата музикална къща за съответния проект, в който участвате, и което е предварително определено в условията за участие, ще Ви бъде издаден Протокол за дарение.

При възникнали въпроси можете да се обърнете към НАС.

Благодарим Ви за подкрепата и, че сте част от нашето музикално семейство,
Екипът на Мюзик Плей

Вашият коментар