Малък музикант

little-musician

„Малък музикант“ е програма на Мюзик Плей за въвеждане на малки деца (на възраст между 3 и 5 години) в света на музиката.

Какво представлява?

От нашият опит, в работата ни с деца, установихме, че обучението по музика може да започне много преди петгодишна възраст. Комбинацията между инструмент, ритъм и пеене е подходящ метод за създаване на музикален усет у децата. В „Малък музикант“ необходимата информация се представя по увлекателен начин, активностите се сменят много често, така че вниманието им да се задържа за максимално дълго време. Учат се детски песнички като те се изпълняват с глас, на съответния инструмент, в акомпанимент на учител, на различни перкусии. Играят се музикално-театрални игри, в които децата са едновременно изпълнители, публика и активно учащи се.

Подготовката в „Малък музикант“ е изключително стабилна основа за по-нататъшни музикални занимания или просто приятен начин за обогатяване на ежедневието на Вашето дете.

Програма:

30-минутни индивидуални занимания, съобразени с интереса на детето.

Кога:
От понеделник до петък от 09:00 – 21:00ч.
Събота и неделя от 10:00 – 19:00ч.


Доброто организиране и протичане на учебния процес по музика е свързано с придържането на всички нас към определени Условия по време на уроците в Музикалната ни къща. Може да ги прочете ТУК.


За повече информация и контакт:

0894760154 или на info@musicplay.eu


3 comments on “Малък музикант

  1. Pingback:Димитър Зашев – Music Play

  2. Pingback:НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ ЗА МУЗИКА

  3. Pingback:Вълшебството Коледа в шест концерта

Вашият коментар