Ирина Първанова

irina-parvanova

Ирина е нестандартен музикант, защото едновременно пленително артистична, музикална и нестандартна актриса.

Започва да свири на пиано от съвсем малка, а по-късно и на арфа. Средното си образование завършва в Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” гр.София. Едновременно придобива  бакалавърска степен в Национална Музикална Акдемия “Проф. Панчо Владигеров” със специалност арфа при проф. М.Христова и актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” при проф. Сн.Танковска. В момента е магистър музикална педагогика в Национална Музикална Акдемия.

Пъстротата от събития в нейния живот я отвеждат на различни места, но винаги най-трайно се оказва привличането на сцената. Можем да я открием на малкия екран, да я слушаме по радиото, да я чуем в църковен хор, да ни възхити в театрална постановка, да я забележим в състава на симфоничния оркестър или пък да е до нашето дете и да го въвежда в красивия свят на музиката .

Професионално се занимава с актьорска дейност в Сатиричен театър “Алеко Константинов “, гост-арфист със Симфонията Видин, Шуменска филхармония, Варненска опера и Софийска филхармония. Също така е и автор на музикални проекти свързани с камерна музика и театър. Преподавател на Мюзик плей от 2015г .

За урок по пиано или арфа при Ирина може да се запишете ТУК.

3 comments on “Ирина Първанова

  1. Pingback:Академия за родители 2020г.

  2. Pingback:Уроците по музика през детските очи

  3. Pingback:КРЪСТОПЪТ ОТ ИЗКУСТВА

Вашият коментар