Фотография и видео: 03.07. – 07.07.

art-vacation-2023-photographyandvideo

Може ли една снимка да бъде уловена с мрежа или въдица? Или под стилове и техниха във фотографията се има в предвид нещо съвсем различно. А какво ли означава да направя бърза снимка? Трябва ли да бягаме след това? А колко ли е трудно да си модел? На тези и още много други неща за ФОТОГРАФИЯТА И ВИДЕОТО ще ни отговорят най-новите партньори на Арт ваканция на Витоша – DaVinski studio.

Кои са те?

DaVinski studio e най-новият образователен и творчески център в София. Екипът се състои от млади, усмихнати и креативни художници, фотографи и учители, които имат за цел да направят обучението забавно и приятно. В DaVinski всеки може да разгърнете своя потенциал във вечерни арт събития, седмични групи по приложно рисуване и подготвителни уроци за кандидатстване след 7 клас в художеството училище. Също така за тях ще е удоволствие да бъдат и фотографският екип на специални събития като сватби, балове, рождени дни, кръщенета, бизнес събития и други.art-vacation-2023-photography-mentor


Подходяща възраст: 8-16 години
Брой места: 20


МЕНТОР


Виктор Маринов е професионален фотограф и един от основателите на Davinski studio. Занимава се с фотография на свободна практика от 5 години. Държи на детайлите и настроението по време на фотосесиите, които прави. Основеното в неговата работа е, разбира се, клиентите да си тръгнат усмихнати и доволни. Има опит с деца, като години наред работи с различни детски центрове, заснема рождени дни, кръщената, сватби, празненства и други.


ПРОГРАМА


Ден 1: Какво е фотография? Стилове и техники във фотографията. Какво е „фотолов“?
Ден 2: Видове фотография. Снимки в ежедневието – селфита, бързи снимки и други. Светлината като цяло изкуство.
Ден 3: Как да снимаме човек? Какво е да си модел?
Ден 4: Фото обработка – втората най-важна работа на фотографа.
Ден 5: Какво е видео и с какво се различава от снимката?

Пълната програма може да видите ТУК


Вижте програмата за останалите седмици от Арт Ваканция на Витоша:

  • Рисуване и приложни изкуства: 10.07. – 14.07.
  • Майсторски клас по музика: 17.07. – 21.07.
  • Лаборатория Театър:  24.07. – 28.07.

Очакваме Ви!

Вашият коментар