Концерти „От деца за деца“

lib-sofia

Основното мото на нашата компания винаги е било “Талантливите хора са национално богатство и ние търсим възможности да ги открием и подкрепим още в най-ранна възраст.”, именно поради тази причина решихме да организираме серия Концерти „От деца за деца“, в които нашите ученици да зарадват хората.

Пет дати, пет различни места, пет различни събития – в рамките на само 2 седмици. Започваме на 20ти май с втората част на “Как работи театърът 2” в театър София, където децата, точно в 13:30ч., ще бъдат и водещи и , и изпълнители на едно музикално приключение. Повече информация ТУК.

За 24ти май, групата ни за напреднали ФОРТЕ са подготвили специален концерт, който ще се състои в Мраморното фоайе на Столична библиотека от 16:00ч. Кои са ФОРТЕ, разберете ТУК.

На 26ти май се връщаме в Перото, намиращо се в сградата на НДК, където от 16:00ч. ще чуем всички наши ученици от Индивидуални уроци, Малък музикант и Ноти по пантофи. Запишете и Вашето дете на уроци при нас, работим и през цялото лято.

Продължаваме на следващия ден, 27 май 2018г., когато в 14:00ч. ще се пренесем във Френският Институт и ще изживеем музикалната магия с учениците ни от Съботно и Неделно Музикално училище. Първата стъпка в нашето училище се нарича Лятно Музикално Училище, за което в момента тече записването. Вижте повече ТУК.

През лятото винаги се стараем да излизаме колкото можем повече навън и да правим музикални ателиета, в които всеки да може да се докосне до музикалните инструменти. Именно затова серията Концерти “От деца за деца” ще приключи с участието на малките ни музикантите, от различните предишни концерти, събрани за едно последно изпълнение преди лятото, в Мини Арт Фест на 3 юни от 17:00ч. на сцената на One More Cinema. За повече информация за летните ни събития следете фейсбук страницата ни и сайта.

Очакваме Ви!


Концерти „От деца за деца“ се осъществяват с любезното партньорството на Столична Библиотека, Литературен клуб „Перото“, Театър София и Френски Институт.


 

Вашият коментар