Един различен концерт на Мюзик Плей

different_concert

Пиано? Цигулка? Китара? Арфа? Флейта? Барабани? Ксилофон? Да, предлагаме уроци по всички тези музикални инструменти и организираме специални концерти за нашите ученици, в които те изразяват себе си чрез музиката. Често сте ни виждали и в парка, да свирим заедно с Вашите деца – част от нашата мисия, да дадем възможност на повече от тях да се докоснат до истинските музикални инструменти.

Този път сме Ви подготвили нещо различно. На 7ми февруари 2018г. от 19 ч.  специално за Вас в зала “Славейков” на Френски институт ще свирят преподавателите на Мюзик Плей: Ирина Първанова, Кирил Павлов, Николай Гетов, Марта Ляскова, Павел Генов, Петя Цветанова, Сребрина Минева, Юлия Георгиева. Те имат огромното удоволствие да Ви поканят на нашия Благотворителен концерт. В музикалната програма ще чуете произведения от Н. Паганини, Ц. Франк, Г. Форе, Ж. Масне, В.А. Моцарт.

“Един различен концерт на Мюзик Плей” е покана към Вас да опознаете нашия музикален свят, както и да подкрепите кампанията ни за закупуване на музикални инструменти.  За Коледа достигнахме до първото ни малко чудо – красива и изящна арфа, която вече събира обичта на големите и малките ученици и те активно свирят на нея. Скоро очакваме чисто нов ксилофон, който в момента се изработва специално за тях. Към музикалното ни семейство ще се присъединят още 1/16 цигулка, 1/2 и 3/4 виолончело, едно дигитално пиано, две електрически китари и усилвател. В работата ни с децата виждаме колко е важно да свирят на професионални инструменти и имаме желанието да им предложим най-доброто за развитието на техния музикален талант.

“Един различен концерт на Мюзик Плей” е благодарност и към всички приятели и многото родители, част от Music Play Fund Club, които ни подкрепяха през изминалите години. Те споделят нашите мечти и ни помагат да ги постигаме.

Концертът се осъществява с любезното съдействие на Френски институт.

New_Logo_IF

One comment on “Един различен концерт на Мюзик Плей

  1. Pingback:Когато музиката и вдъхновението говорят…

Вашият коментар