Здравословен в Арт Ваканция на Витоша 2018г.

logozdr

Тази година, в Арт Ваканция на Витоша, в продължение на четирите седмици, всички деца ще могат да се насладят на невероятния вкус на  био и безглутеновите храни на ЗДРАВОСЛОВЕН.

Здравословен Живот е една от компаниите-пионери в търговия с био продукти, промотиращи здравословния начин на живот.  ЗДРАВОСЛОВЕН е сред най-големите вносители и дистрибутори на биологични храни и напитки и притежава www.zdravosloven.com – любим на много клиенти портал за здравословен начин на живот с авторски статии и рецепти за веган, сурови, безглутенови и преди всичко полезни храни и десерти, както и онлайн магазин за био храни, суперхрани, хранителни добавки, козметика, препарати и разнообразни стоки за дома.

Компанията “Здравословен Живот” е идея на няколко млади професионалисти с модерно мислене, водени от личните си нужди в областта на здравето, здравословното хранене, борбата със стреса в ежедневието, постигането на хармония със себе си и околните, желанието за опазване на околната среда и създаване на устойчив бизнес. Впоследствие идеите на ЗДРАВОСЛОВЕН прераснаха в развитие на цялостна платформа, включваща в себе си услуги и продукти, осигуряващи почти всичко необходимо на един модерен човек, решил за води здравословен начин на живот.

Идеята на ЗДРАВОСЛОВЕН е да предлага чисти, вкусни и полезни храни и продукти, които да са подходящи за цялото семейство, така че децата отрано да бъдат възпитавани какво значи да се хранят здравословно и вкусно.

На Арт Ваканция на Витоша, децата ще опитат следните вкусотии по време на тяхната следобедна закуска:

  1. Любимият на толкова деца био печен царевичен снакс без глутен Biosaurus с три вкуса – сол, сирене и кетчуп,
  2. Хрупкавите био претцели Huober.:

zdravosloven (1) zdravosloven (1) zdravosloven (2) zdravosloven (3)

 

Вашият коментар