Когато музиката и вдъхновението говорят…

different-concert-site

Осветление, звук, детски очи, които те гледат с гордост и усмивките на пълната зала Славейков на Френския институт в България. Вдъхновение, доза адреналин и разбира се радост – това са само част от емоциите, които изпитаха и изпълнителите, и публиката на „Един различен концерт на Мюзик Плей“ провел се на 7 февруари 2018г.

Всичко започва с лекото вълнение и притеснение на участниците, нашите преподаватели Ирина Първанова, Павел Генов, Петя Цветанова, Юлия Георгиева, Николай Гетов, Кирил Павлов, Милена Великова, Сребрина Минева, Марта Ляскова, скрити зад тайният параван, без и най-малка представа дали въобще има хора в залата.

19:10ч. последните зрители вече са заели местата си в препълнената зала, осветлението намалява и всичките инструменти разположени  на сцената започват да оживяват един по един. Два часа по-късно цялата публика е на крака, а изпълнителите гледат към екрана, където нашите малки ученици отправиха специалния си поздрав към тях.

ГАЛЕРИЯ ОТ „ЕДИН РАЗЛИЧЕН КОНЦЕРТ НА МЮЗИК ПЛЕЙ“

Скъпи приятели,

Второто ни чудо вече е факт благодарение на „Един различен концерт“. Нашето музикално семейство се сдоби с нов член – ксилофон, изработен специално за учениците на Мюзик Плей от български майстор. Инструментът е направен от пластини от Африканска дървесина и с крака с променяща се височина. Може да го видите на снимките по-долу.

Всичко това ни кара единствено да кажем – отново и отново БЛАГОДАРЯ за огромната подкрепа, която получаваме от Вас и емоциите, които ни носите. Надяваме се да продължаваме да Ви радваме и да оправдаваме Вашето доверие.

С обич,
Екипът на Мюзик Плей

sdr

cof

cof

Вашият коментар