Зимно пеене на възглавници

snejinka

Всички искаме красива бяла зима, а тя ще ни послуша и ще бъде точно такава, ако я посрещнем с песен. Затова със застудяването на времето и настъпването на Коледните празници решихме да направим специално зимно издание на проекта ни Пеене на възглавници. В група „Снежинки“ ще изучаваме най-хубавите зимни и коледни песнички, с която магия ще се топлим през цялия сезон.

Пеене на възглавници е проект на Мюзик Плей, насочен към певческия талант на родителите и техните деца. Предлагаме различни програми като се водим от възрастта на децата и всички те се провеждат в къщата на Мюзик Плей. Основна цел е децата да започнат да развиват певческите си способности и чувството си за ритъм чрез най-различни игри и упражнения.


Преподавателят


Сибина или както я наричат всички Сиби е родена в музикално семейство и израства с красотата и магията на музиката. Първата й концертна изява е едва на пет sibina-radenkovaгодишна възраст в телевизионно предаване на БНТ. От тогава и до днес пеенето и музиката са нейни най-добри приятели. В момента завършва бакалавърска степен в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност Музикална педагогика в класа на Светла Караджова. През 2014г. творческият й път я среща с първите деца, на които предава любовта си към пеенето. Към момента е една от изпълнителките на вокална група ,,Авигея,, . С още три прекрасни момичета творят авторска музика, вдъхновени най-вече от красотата на българския фолклор.


Кога?


Очаквайте!


Цени

Едно посещение:

1 дете + възрастен – 20лв.

2 деца + възрастен – 30лв.

Пакет от четири посещения:

1 дете + възрастен – 75лв.

2 деца + възрастен – 105лв.


Записване:

  • На място в Музикалната къща на ул. Шандор Петьофи №55
  • или по Банков път:

Повече информация


Вашият коментар