Пеене на възглавници

singing

Пеене на възглавници е проект на Мюзик Плей, насочен към певческия талант на родителите и техните деца. Предлагаме различни програми като се водим от възрастта на децата и всички те се провеждат в къща на Мюзик Плей. В „Осминките“ скокливците между 1 и 3 годинки заедно с техните родители ще могат да се включат в песните, танците и ритмическите игри. Различните занимания и обогатяването на ежедневието на децата в тази възраст са важни за развитието им като цяло и нагласата им към света. В „Четвъртинките“ са по-порасналите певци между 3 и 5 годинки. В тази програма децата започват да развиват певческите си способности и чувството си за ритъм.


ПреподавателитеДимитър
е един от учителите в Мюзик Плей, които участват в проектите Малкият музикант и Космически курс по музика. Той преподава пиано на най-малките ни ученици. С лекота и приятелско отношение Димитър им разказва интересни истории от чудния музикален свят.

След завършване на Музикалното училище в София, Димитър окончателно избира професията на оперен певец, която той овладява в Национална Музикална Академия “Панчо Владигеров”. Неговият богат опит на оперната сцена му помага да бъде креативен и вдъхновяващ преподавател, който запознава децата не само с пианото, но и с тайните на оперното изкуство.


Пеене на възглавници – програми


„Осминки“
(от 1 до 3 годинки с родител)

Децата с техните родители, баби, дядовци, каки, батковци или други възрастни се срещат в забавния, изпълнен с въображение свят на музикалната игра. Ние пеем, танцуваме и играем с глас, вълнуващ материал са и перкусионните инструменти. Също така, изучаваме различни звуци, песни и стихове. Носете удобни дрехи, пантофи или чорапи за всички участници.


Кога?

Очаквайте!


„Четвъртинки
(от 3 до 5 години)

Децата ще имат възможност да изучават песнички на различни езици. Родителите са добре дошли, ако желаят да се включат в първите срещи, но е желателно децата да остават сами. Целта ни е да се научим да пеем на два гласа и да се срещнем с различните стилове в музиката. Също така, ще направим първите стъпки в музикалната азбука.

Кога? 

Очаквайте!


Цени

Едно посещение:

1 дете + възрастен – 20лв.

2 деца + възрастен – 30лв.

Пакет от четири посещения:

1 дете + възрастен – 75лв.

2 деца + възрастен – 105лв.


Записване:

  • На място в Музикалната къща на ул. Шандор Петьофи №55
  • или по Банков път:

Повече информация


 

Вашият коментар