Фотография в къщата на Music Play

sdr_soft

След страхотните фото проекти от това лято, направени от децата по време на Арт Ваканцията на Витоша, Фани и Ники от Motif School, решихa да продължaт фотографската магия в къщата на Music Play, със специални курсове по фотография през зима и пролет 2020г.

Курсът ще бъде в 10 сесии по 2 астрономически часа в периода:

19 февруари – 22 април (всяка сряда от 17 до 19 часа)

В рамките на него децата ще научат какви са различните стилове във фотографията, как да направят снимка с добра композиция, от какво значение е светлината, как да направят кадри с различна перспектива и как да предадат послание чрез фотографията.

Курсът е подходящ за деца от 8 до 16 години. Групите се състоят от максимум 12 деца и група се сформира при поне 6 записани. За участващите са осигурени професионална техника, с която всички ще имат възможност да снимат, но е добре децата да имат собствена камера или телефон с вградена камера, подходяща за снимки.

Участниците ще получат индивидуална задача (може и по групи), която да изпълняват по време на целия курс. След всеки час ще имат работа върху тази индивидуална задача, насоки и практика. В края на курса ще бъдат представени всичките проекти и ще бъдат дискутирани.

Финалът е отреден за фотоизложба.

Предварителни знания и умения не са необходими.

Цена: 320лв.
Motif School дават и 10% отстъпка за второ дете от семейството или ако доведете приятел.


ОБУЧИТЕЛИ


art-vacation-photography (2)Ники Стойков завършва визуални изкуства в Lake Michigan College в САЩ, след което продължава професионалната си кариера в сферата на фотографията като фото репортер и документален фотограф. Фотографиите му основно запечатват моменти от живота на хората, техните емоции и ежедневие, като често това са art-vacation-faniперсонажи от различни точки на света – Непал, Палестина, Мароко, Турция са само част от местата, които посещава.

Фани Бъчварова е документален журналист и медия консултант. Завършва Софийския университет и Erasmus University в Ротердам, Холандия, със специалност журналистика и медии. Основните й теми на отразяване са социални каузи, човешки права, природозащита и хуманитарна дейност.

Ники и Фани заедно основават Мотиф Медия, в която чрез фото и видео разкази отразяват социални инициативи свързани с правата на човека, природозащита у нас и по света, и различните култури. Работят с организации като ООН, WWF, UNICEF и провеждат фотографски уъркшопи на екзотични дестинации в Африка и Азия.


ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Свържете се с Motif School на 0888752765 или пишете на fani@motif.media


 

Вашият коментар