Музикален рожден ден

modo-music-birthday1

Къде?

В къщата на Мюзик Плей, намираща се на ул. Шандор Петьофи №55

Какво представлява?

Музикални игри за до 12 деца, които развиват техните творчески и артистични способности и спомагат за откриване на нови начини за себеизразяване. Модерирани са от професионален музикант и целят лесно, забавно и красиво докосване до музиката. Ползват се разнообразни перкусионни инструменти, конструирани така, че всеки може веднага да засвири на тях с приятен звук, без преди това да е ходил на уроци. Музикалният рожден ден включва още поставяне на празнична украса, а също така и концертно изпълнение на живо на музикален поздрав. Рожденият ден продължава два часа.

Цена: 360.00 лв.*

По Ваше желание можем да включим още:

Мини Концерт на възглавници – 100.00 лв.

Продължителността на концерта е 20 минути, а изпълненията са от двама професионални музиканти на различни инструменти. Програмата е специално подбрана за деца, така както и музиката на така обичаните Концерти на възглавници. Краят е отреден за поднасяне на тортата и “Happy Birthday”.

Композиция на песничка специално за рожденика – ще бъде научена и изпълнена от гостите на рождения ден, както и представена в акомпанимент от професионални музиканти – 60.00 лв.

Можем да осигурим:

• Кетъринг (вижте Примерни менюта)

• Удължена продължителност на празненството – 100.00 лв./час

• Повече от 12 деца – 16.00 лв. на дете

Капацитет: 12 деца, 12 родители;

*Рождения ден се осъществява само при запазена две седмици по-рано дата и при внесено капаро.

За контакти:
0894760154 или didi.brankova@musicplay.eu

Вашият коментар