Фамилатлон 2019г.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 12/05/2019
10:00 am - 5:00 pm

Location
Голяма поляна, Южен парк

Categories


На 12 май Южният парк ще принадлежи на децата, които ще се впуснат в игри и вълнуващи занимания със своите родители. Единадесетото издание на Фамилатлон по традиция ще направи неделния ден специален, а познатите кътчета на столичния парк ще оживеят с различни активности за малки и големи. На Голямата поляна събитието ще обедини деца, майки и татковци, които да отпразнуват Международния ден на семейството с интересни и забавни занимания.

Един от основните акценти на празника ще бъде „Панаир на възможностите“ – в рамките на деня деца и родители ще могат да избират сред 50 спортни клуба, детски работилници и организации. Всяко семейство ще изпробва нови активности и ще подреди своя програма за един незабравим ден. „Малката Европа“ отново ще превърне алеите на парка в цели държави, които деца и възрастни да преоткрият с помощта на специална маркировка. Всяка дестинация има свой домакин, който ще посреща участниците с традиционна храна, игри и информация за държавата. Най-малките вело любители на възраст от 2 до 6 години ще получат възможност да се включат в „Малък велопоход“ със специални награди. Събитието ще включи и задължителните състезания за татковци и деца, които ще разполагат със свое време.

Мюзик Плей ще се включи с Музикално ателие, с което ще покажем на всяко дете какво е да си много усмихнат музикант. Всеки ще има възможност да получи своят първи урок на музикален инструмент или просто да посвири заедно с нас.

Фамилатлон се организира от Асоциация „Родители“ в партньорство с „Академия за родители“ и подкрепата на Столична Община.

familatlon2019main

 

Вашият коментар