Отново работим!

_BOX0857

Скъпи родители и ученици,

Намираме се в едно специално положение, в което сме длъжни да пазим себе си и околните. Разбрахме, че децата ще завършат дистанционно училище, но за нас като музиканти  е важен и живия поглед върху детето, за да постигнем максимални резултати. Изненадани и радостни сме, че онлайн уроците работят чудесно и имаме доста голям напредък в индивидуалното обучение. Но въпреки това, взехме решение да отворим вратите на Музикалната къща от 14.05.2020г. и да дадем възможност на всяко дете да има живи уроци, като това, разбира се би се случило само ако Вие имате желание и сме абсолютно здрави. Имаме също много ученици, които нямат инструмент вкъщи и това за тях е възможност да наваксат и продължат своето развитие. Ако не желаете да посещавате къщата, онлайн уроците също ще продължат да функционират. Създали сме правила, в които стриктно ще се спазват мерки за дезинфекция, както на територията на къщата, така и едни спрямо други. Ето ги и тях:

1. Посещавайте музикалната ни къща само ако сте напълно здрави.

2. При влизане и до края на престоя си в къщата носете маски. За уроците по пеене и блокфлейта маската се сваля в стаята, където ще бъде урока и се стои на прието разстояние от преподавателя.

3. Подметките на обувките Ви ще бъдат напръскани с дезинфектант при влизане още на вратата.

4. Сложете калцуни или домашни пантофи, ако носите лични.

5. Закачете връхната си дреха на закачалката в коридора.

6. Измийте си ръцете със сапун при влизане –  използвайте хартиените кърпи за подсушаване на ръцете, като ги изхвърлите в коша с капак. Ако използвате хавлиена кърпа, отделете я за пране в кошчето за хавлиени кърпи.

7. Подготвили сме дезинфектант за ръце и дрехи, ако желаете да използвате.

8. След Вашето влизане в стаята за урок, фоайето ще бъде дезинфекцирано.

9. Ние ще се погрижим да не се засичате с други хора в общите части, с изключение на координаторите, които ще Ви посрещат и изпращат.

10. Когато освободите стаята, тя ще бъде дезинфекцирана, включително клавиатурата на рояла.

11. Срокът на всички карти направени преди 13.03.2020г. се увеличава с 2 месеца.

12. Молим всички родители да изчакват детето си извън къщата.

Благодарим Ви, Екипът на Мюзик Плей!

Вашият коментар